Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Παρέμβαση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook έκανε ο βουλευτής ΝΔ Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, αναφορικά με τις τελευταίες συζητήσεις που πυροδότησαν οι δηλώσεις Μεϊμαράκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην υπουργός αναδεικνύει το κοινό χαρακτηριστικό της υπευθυνότητας που συνδέει τη στάση της ΝΔ υπό την προεδρία Βαγγέλη Μεϊμαράκη του 2015, που υπερψήφισε τα μέτρα τα οποία είχε φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τη σημερινή στάση υπό την προεδρία Κυριάκου Μητσοτάκη, που προτίθεται να καταψηφίσει τα νέα μέτρα που ετοιμάζεται να συμφωνήσει η κυβέρνηση.

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ έγραψε χαρακτηριστικά:

«Το 2017, η Νέα Δημοκρατία, ως υπεύθυνη αντιπολίτευση, απέναντι στη σταθερή κοινοβουλευτική πλειοψηφία μιας κυβέρνησης χωρίς κανένα κοινωνικό έρεισμα, αναδεικνύει την υποχρέωση της Αριστεράς και των ακολούθων της να αναλάβουν την ευθύνη των επιλογών τους. Και πολύ σωστά πράττει. Και στις δύο περιπτώσεις η ΝΔ, σεβόμενη τις επιθυμίες του λαού, συντάχθηκε και συντάσσεται με το καλό του τόπου. Αυτή είναι διαχρονικά η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Και αυτό είναι, εφόδιο. Όχι πρόβλημα. Το πρόβλημα το έχει η κυβέρνηση. Ή μάλλον, όχι… Το πρόβλημα, ΕΙΝΑΙ αυτή η κυβέρνηση» έγραψε στο Facebook ο κ. Καλαφάτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης