Τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Γιάννη Σακελλάκο, επισκέφθηκε ο εκπρόσωπος της SAIC στην Ελλάδα, Γιώργος Τρεπεκλής, μαζί με το δικηγόρο του, Φαίλο Κρανιδιώτη, και του δήλωσε ότι είναι στη διάθεση των Αρχών.

Ο κ. Σακελλάκος επεσήμανε στον κ. Τρεπεκλή πως δεν έχει εκδοθεί κανένα ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Ο Γ. Τρεπεκλής είχε κληθεί με την ιδιότητα του υπόπτου από τον εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου για την υπόθεση της σύμβασης για την προμήθεια του συστήματος ασφαλείας C4I.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη για την υπόθεση αυτή έχει συλληφθεί το πρώην διευθυντικό στέλεχος της Siemens, Διονύσης Δενδρινός, που έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί αύριο. Ωστόσο, οι υπόλοιπες κλήσεις σε απολογία των προσώπων που εμπλέκονται, αναμένεται να αποσταλούν, με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, το Σεπτέμβριο.

Στο μεταξύ, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί και το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, το οποίο συνεδρίασε σήμερα για τις αιτήσεις εξαίρεσης που έχουν υποβάλλει οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της Siemens, Γ. Σκαρπέλης και Ηλίας Γεωργίου, σε βάρος του 4ου ειδικού ανακριτή, Ν. Ζαγοριανού, τον οποίο κατηγορούν για μεροληψία στο πρόσωπό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης