Οι επισκέψεις στις γειτονιές της Αθήνας δεν σταματούν για τον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος καθημερινά βρίσκεται κοντά στις Αθηναίες και στους Αθηναίους και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες συζητώντας μαζί τους.

Η Φωκίωνος Νέγρη αποτελεί τοπόσημο για την Κυψέλη και ολόκληρη την Αθήνα. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων περπάτησε για άλλη μια φορά τους τελευταίους μήνες στον ιστορικό πεζόδρομο και συζήτησε με κατοίκους και καταστηματάρχες για όσα βιώνουν σε αυτήν την ξεχωριστή γωνιά της πρωτεύουσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήρθα πολλές φορές στη γειτονιά σας πριν από τις εκλογές. Θα έρχομαι συχνά και μετά τις εκλογές. Γιατί μαζί θα κάνουμε την Αθήνα όπως την ονειρευόμαστε. Μια πόλη με ανάσες, που χαίρεσαι να ζεις, που την αγαπάς και σε αγαπάει» επεσήμανε ο Κώστας Μπακογιάννης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μήνυμα του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων είναι πως θα πρέπει και την ερχόμενη Κυριακή όλοι οι δημότες να προσέλθουν στις κάλπες, να ψηφίσουν και να γίνουν συμμέτοχοι στην αλλαγή που θέλουν να δουν στην πόλη.

«Η πόλη χρειάζεται κάθε Αθηναία και κάθε Αθηναίο για να μπορέσει να αλλάξει. Η πόλη μάς χρειάζεται όλους. Αποφασίζουμε όλοι αυτήν την Κυριακή» υπογράμμισε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης