Στη Λάρισα θα μεταβεί την Τετάρτη ο υφυπουργός Επικρατείας για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Τέρενς Κουίκ, προκειμένου να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εκεί εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

«Αποτελεί για μένα τιμή που η κυβέρνηση με επέλεξε να την εκπροσωπήσω την 25η Μαρτίου στη Λάρισα, συμμετέχοντας στις εκεί εκδηλώσεις της εθνικής επετείου και, παρακολουθώντας τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση μαζί με τους συμπολίτες μου, χωρίς κιγκλιδώματα και «αποστειρωμένο» περιβάλλον, όπως είχε επιβάλει η προηγούμενη κυβέρνηση» δήλωσε ο κ. Κουίκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προηγουμένως, και πριν από την επίσημη Δοξολογία, θα γιορτάσω στον Μητροπολιτικό Ναό της πόλης τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Τη γιορτή της Παναγίας που την είχαν προστάτιδά τους και λάβαρο στην καρδιά τους οι αγωνιστές του ’21.Με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό είχα τηλεφωνική επαφή την περασμένη εβδομάδα. Συμφωνήσαμε να βρεθούμε με μεγαλύτερη άνεση χρόνου στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας, στα πλαίσια περιοδείας που θα πραγματοποιήσω στη Θεσσαλία, εκτός κι αν κάτι αλλάξει με βάση το πιεστικό πρόγραμμα που έχω στην Αθήνα, στο πλαίσιο των κυβερνητικών μου καθηκόντων» πρόσθεσε.

«Μην ξεχνάτε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τρέχει αυτήν την περίοδο με πολλή δουλειά και πιεστικούς ρυθμούς την τελική επεξεργασία και νομοπαρασκευή όλων των μεταρρυθμίσεων που έχουμε συμπεριλάβει στη συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου, τιμώντας και τις προεκλογικές δεσμεύσεις μας» κατέληξε ο Τέρενς Κουίκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης