Στη Ρόδο στις 17 Ιουλίου ο Γ. Παπανδρέου

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016, 20:16
Στη Ρόδο στις 17 Ιουλίου ο Γ. Παπανδρέου
Στη Ρόδο θα βρίσκεται την ερχόμενη Κυριακή 17 Ιουλίου, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος θα είναι ομιλητής σε ανοικτή συζήτηση που έχει προγραμματιστεί για την ίδια ημέρα στις 9 το βράδυ στο ξενοδοχείο Rodos Palace.

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί σε όλη τη χώρα, ανοίγοντας νέο κύκλο επαφών με τους πολίτες, επέλεξε και τη Ρόδο, όπου έχει ισχυρό πυρήνα στελεχών.

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, θα έχει τον χαρακτήρα διευρυμένης συνάντησης, την οποίαν έχει επιλέξει ο ίδιος ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να έχει αμεσότερη επικοινωνία με τους πολίτες δίνοντας έμφαση στην ανταλλαγή απόψεων, σε ζητήματα που θα θέσουν οι παρευρισκόμενοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατικής», ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Ρόδο θα έχει επαφές με εκπροσώπους τοπικών φορέων, ωστόσο το πρόγραμμά του θα οριστικοποιηθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Στη Ρόδο θα αφιχθεί την Κυριακή και θα αναχωρήσει πιθανότατα το βράδυ της Δευτέρας, χωρίς να αποκλείεται να παραμείνει και δεύτερο βράδυ στο νησί. Θα συνοδεύεται από συνεργάτες του, οι οποίοι παραβρέθηκαν και στο Συμπόσιο της Σύμης, το οποίο ολοκληρώνεται σήμερα στην Κω με τη συμμετοχή διεθνών προσωπικοτήτων.

Στην διευρυμένη συνάντηση της Κυριακής στη Ρόδο, αναμένεται να παρευρεθούν φίλοι του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών όχι μόνο από τη Ρόδο αλλά και από άλλα νησιά της Δωδεκανήσου, ενώ η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για όλους όσοι θέλουν να την παρακολουθήσουν και να λάβουν μέρος στη συζήτηση.


Πηγή: dimokratiki.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016, 20:16