Στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ο Σαμαράς

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011, 13:58
Στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ο Σαμαράς
Για τις Βρυξέλλες αναχωρεί το μεσημέρι ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς, για να παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. στις 21.30 ώρα Ελλάδας θα συναντηθεί με τον επίτροπο, υπεύθυνο για τους προϋπολογισμούς κ. Λεβαντόφσκι, ενώ αργότερα θα συναντηθεί με τον Γερμανό ευρωβουλευτή Ράιμερ Μπέγκερ, ο οποίος είναι μέλος της επιτροπής προϋπολογισμού.

Ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί, μεταξύ άλλων, κατ' ιδίαν με τον πρωθυπουργό του Βελγίου Ιβ Λετέρμ, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Πορτογαλίας και πρόεδρο του PSD, δόκτορα Πέδρο Κοέλιο, και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Γέρζι Μπούζεκ.

Παράλληλα, θα έχει επαφές με τον επίτροπο για το Δημοσιονομικό Προϋπολογισμό και Προγραμματισμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γιάνους Λεβαντόβσκι, τον Γερμανό ευρωβουλευτή του ΕΛΚ πρώην πρόεδρο και μέλος της Επιτροπής Προϋπολογισμού και της Ειδικής Επιτροπής σχετικά με τις προκλήσεις πολιτικής και τους δημοσιονομικούς πόρους για μία βιώσιμη Ευρωπαϊκή Ένωση μετά το 2013, Ράιμερ Μπέγκε, τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ, Γιόζεφ Ντόλ, και με τον Γάλλο ευρωβουλευτή του ΕΛΚ, Αλέν Λαμασούρ, πρόεδρο της Επιτροπής Προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Τέλος, ο κ. Σαμαράς θα έχει συναντήσεις εργασίας με την ομάδα των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011, 13:58