Στη Βουλή διαβιβάζεται και η κατάθεση που έδωσε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και επίτιμος πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτης Πικραμμένος ο οποίος φέρεται να  μίλησε για ανάμιξη πολιτικού προσώπου στους χειρισμούς που έγιναν στην έρευνα για την υπόθεση της Novartis,  τη  χρονική περίοδο που ο φάκελος βρισκόταν στην Εισαγγελία Διαφθοράς.

O αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής απέστειλε, όπως προβλέπεται, αμελητί την κατάθεση του κ. Πικραμμένου  στη Βουλή προκειμένου να συσχετιστεί με τη δικογραφία που χειρίζεται η προανακριτική επιτροπή, διερευνώντας τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Πικραμμένος  εξετάστηκε ως μάρτυρας  στο πλαίσιο της  προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται στον Άρειο Πάγο για τους δικονομικούς χειρισμούς  στην υπόθεση, καθώς ήταν ο τελευταίος από τα δέκα πολιτικά πρόσωπα που είχαν εμπλακεί και η υπόθεσή του αρχειοθετήθηκε. 

Η κατάθεση του κ. Πικραμμένου, λόγω της ιδιότητας , του κύρους και της διαδρομής του στον χώρο της δικαιοσύνης , εκτιμάται ότι έχει   ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξέλιξη της υπόθεσης  τόσο  ενώπιον της τακτικής Δικαιοσύνης όσο και της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης