«Το επόμενο Σαββατοκύριακο, έχουμε την Εθνική Συνδιάσκεψη. Θα συζητήσουμε ανοιχτά για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Θα αξιολογήσουμε την πορεία μας και θα διαμορφώσουμε ένα πλαίσιο ευθύνης για το μέλλον», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου στη συνεδρίαση του Πολικού Συμβουλίου που ξεκίνησε προ ολίγου.

«Η ενότητά μας πρέπει να στηρίζεται σε γερές βάσεις. Σε αρχές και αξίες. Όλοι οφείλουμε να εγγυηθούμε τις δημοκρατικές κατακτήσεις στο Κίνημά μας. Αυτές αποτελούν τον συνδετικό κρίκο, ό,τι μας συνδέει με την Ελληνική κοινωνία, με τον κάθε πολίτη. Η προσπάθεια του καθενός μας, οι θεμιτές φιλοδοξίες του καθενός, θα κριθούν στην κοινωνία», πρόσθεσε αναφερόμενος εμμέσως στις διαδικασίες εκλογής προέδρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε την εκτίμηση ότι το περιβάλλον για τη χώρα είναι πλέον πιο σταθερό, δηλώνοντας πως «μέσα σε αυτό το περιβάλλον, κινούμαστε και εμείς, το Κίνημά μας». «Με γνώμονα το συμφέρον της χώρας, πρέπει να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των αποφάσεών μας», πρόσθεσε.

9-10 Μαρτίου η Εθνική Συνδιάσκεψη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εθνική Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 9- 10 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ το μεσημέρι της 9ης Μαρτίου θα συγκληθεί το Εθνικό Συμβούλιο, προκειμένου να κατατεθούν επίσημα οι υποψηφιότητες. Υπενθυμίζεται πως για να κατατεθεί υποψηφιότητα χρειάζεται, 94 υπογραφές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως κανένα μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου δεν έθεσε θέμα Καρχιμάκη.

Eπιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης