Στην εντατική ο Μανώλης Γλέζος - Σοβαρή αλλά σταθερή η κατάστασή του

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019, 11:22
Στην εντατική ο Μανώλης Γλέζος -  Σοβαρή αλλά σταθερή η κατάστασή του

Στο ΝΙΜΤΣ εισήχθη ο Μανώλης Γλέζος λόγω αναπνευστικών και νευρολογικών προβλημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς εισήχθη πριν από τρεις ημέρες στο νοσοκομείο, ωστόσο σήμερα οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γλέζος ήταν απών και από τη συζήτηση και ψηφοφορία που είχε γίνει την περασμένη άνοιξη στη Βουλή για τις γερμανικές αποζημιώσεις, με τον τότε πρόεδρο του Κοινοβουλίου Νίκο Βούτση να εξηγεί ότι ο Μανώλης Γλέζος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας και για αυτόν τον λόγο απουσίαζε.

Μάλιστα, η τελευταία φωτογραφία του Μανώλη Γλέζου που κυκλοφόρησε ήταν αυτή που είχε ποστάρει τον περασμένο Μάιο ο Ρώσος πρέσβης, όταν τον επισκέφθηκε στο σπίτι του.

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς επισκέφτηκε την Πέμπτη στο νοσοκομείο ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην καρδιολογική μονάδα του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ. Ο ασθενής εισήχθη στο ΝΙΜΤΣ την Τρίτη 19 Νοεμβρίου για έλεγχο νευρολογικής πάθησης. Λόγω του καρδιολογικού ιστορικού του κρίθηκε σκόπιμη η παρακολούθησή του στην καρδιολογική μονάδα.

Επίσης, για την κατάσταση της υγείας του Μανώλη Γλέζου ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης (βρίσκεται στο εξωτερικό) από τον υπουργό Υγείας Β. Κικίλια που τον επισκέφθηκε νωρίς την Πέμπτη και συνομίλησε με τους θεράποντες γιατρούς.

Ο υπουργός μετέφερε στον κ. Γλέζο τις θερμές ευχές του πρωθυπουργού για γρήγορη ανάρρωση.

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019, 14:52