Σε ειδική συνεδρίαση στην Επιτροπή Εξοπλισμών πρόκειται να συζητηθεί η τροπολογία για τα αντισταθμιστικά για τα εξοπλιστικά, όπως ανέφερε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στη Βουλή. Αυτή η συνεδρίαση θα διεξαχθεί την Παρασκευή το μεσημέρι. 

«Δέχομαι την ονομαστική ψηφοφορία τη Δευτέρα. Να κάνουμε συνεδρίαση αύριο ή την Παρασκευή . Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά στην Επιτροπή Εξοπλισμών. Αφήνω την τροπολογία όπως είναι και δέχομαι την πρόταση να συζητήσουμε στην Επιτροπή Εξοπλισμών ή διευρυμένα, αν θέλετε, στην Επιτροπή Άμυνας. Ελάτε όλοι να τα συζητήσουμε, να λυθούν όλες οι απορίες» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, ο κ. Καμμένος σημείωσε πως αν δεν ψηφιστεί η τροπολογία στην ονομαστική ψηφοφορία της Δευτέρας, η ΕΑΒ κινδυνεύει να κλείσει.

«Αν οι απορίες δεν λυθούν και αποφασίσει το σώμα να κλείσει η ΕΑΒ και να μην πάρουμε και τα 230 εκατομμύρια, παίρνουμε απόφαση και την κλείνουμε. Δεν είναι καμιά περίεργη τροπολογία, πάμε να καθαρίσουμε έναν λογαριασμό που μας χρωστάνε, να πάρουμε τα λεφτά και να συνεχίσει να λειτουργεί και η ΕΑΒ».

Ο κύριος Καμμένος απάντησε και στις κατηγορίες του Αδ. Γεωργιάδη περί συγκεκριμένων Ελλήνων επιχειρηματιών που θα πάρουν δουλειά από τη σύμβαση με τη Lokhead λέγοντας ότι όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις που εμπλέκονται με την πολεμική βιομηχανία θα πάρουν ένα κομμάτι της δουλειάς και όχι μόνο συγκεκριμένες, όπως λέει ο κ. Γεωργιάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης