Στην Κύπρο μεταβαίνει ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου ο Ευάγγελος Βενιζέλος με σκοπό την προετοιμασία της τριμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδος – Κύπρου – Αιγύπτου στις 8 Νοεμβρίου.

Ο κ. Βενιζέλος θα έχει συναντήσεις τόσο με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη όσο και με τον κύπριο υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη, ενώ σε ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών επιβεβαιώνεται και επίσημα ότι στις 7 Νοεμβρίου επισκέπτεται το νησί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αντ. Σαμαράς θα μεταβεί από την Κύπρο στο Κάιρο όπου θα γίνει, στις 8 του μηνός, η προαναγγελθείσα 1η Τριμερής Συνάντηση Κορυφής Κύπρου-Ελλάδας-Αιγύπτου.

Το πρόγραμμα του κ. Βενιζέλου προβλέπει συνάντηση και γεύμα εργασίας με τον κ. Κασουλίδη, ενώ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα παραστεί, το απόγευμα της Τρίτης, σε εκδήλωση της ελληνικής Πρεσβείας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Το πρωϊ της Τετάρτης 29 Οκτωβρίου θα συναντήσει τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και κατόπιν θα λάβει χώρα η τριμερής συνάντηση με τη συμμετοχή του κ. Κασουλίδη και του αιγυπτίου υπουργού Εξωτερικών Σαμέχ Σουκρί.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 7 Νοεμβρίου συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο και θα μεταβούν μαζί στο Κάιρο από τη Λάρνακα την επόμενη μέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Στην Κύπρο την Τρίτη ο Βενιζέλος, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014, 15:24

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης