Σε Κόρινθο και Αγίους Θεοδώρους περιόδευσε ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης συνοδευόμενος από τοπικά στελέχη της ΛΑ.Ε. Όπως σημειώνεται στο δελτίο Τύπου του κόμματος, ο κ. Λαφαζάνης επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία της περιοχής και μίλησε με τους πυροσβέστες, τους οποίους συνεχάρη για την προσφορά τους, ενώ στους Αγίους Θεοδώρους συναντήθηκε και με τον Σύλλογο Εθελοντών δασοπροστασίας, τους οποίους και ευχαρίστησε «για το πανθομολογούμενο ανεκτίμητο έργο τους, κάτι το οποίο, μέσα στην κρίση και την έκπτωση αξιών στην εποχή μας, δίνει ένα μεγάλο ελπιδοφόρο μήνυμα στην κοινωνία».

Μιλώντας σε εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης ο κ. Λαφαζάνης υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση Τσίπρα βλέπει απέναντί της μία κοινωνία να είναι, σύσσωμη σχεδόν, αγανακτισμένη, οργισμένη και αηδιασμένη από τις καταστροφικές πολιτικές της, την ανικανότητά της και την προκλητική και αλαζονική συμπεριφορά των υπουργών της και του ίδιου του πρωθυπουργού». Πρόσθεσε δε, πως «η κυβέρνηση έχει καταρρεύσει πολιτικά αλλά και εκλογικά μέσα στον λαό και η οποία δεν μπορεί να συνεχίσει να κυβερνά αυτήν την χώρα, παρά μόνο επιφέροντας αποτυχίες, δεινά και συμφορές στον τόπο και τον λαό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας ο γραμματέας της ΛΑ.Ε. σημείωσε, «μετά την ενσωμάτωση του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ στο σύστημα των πιο ακραίων πολιτικών της Δεξιάς και των δεξιών πρακτικών, υπάρχει στην χώρα ένα μεγάλο κενό μίας μεγάλης, μαζικής, αυθεντικής και ριζοσπαστικής αριστερής, προοδευτικής, γνήσια πατριωτικής-αντιιμπεριαλιστικής, δημοκρατικής παρουσίας και πρότασης. Μια ριζοσπαστικής παρουσίας και πρότασης ικανής να εμπνεύσει ένα νέο μεγάλο όραμα εθνικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης, μετασχηματισμού και απελευθέρωσης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης