«Τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, περνούν καθημερινά το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι με αποφασιστικότητα, τόλμη και ψυχραιμία υπερασπιζόμαστε, τα όσια και τα ιερά της Πατρίδας» δήλωσε από την Τρίπολη ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας της 2018 Δ’ ΕΣΣΟ, που πραγματοποιήθηκε στη Ναυτική Βάση «Κανελλόπουλος» στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε o υπουργός Εθνικής Άμυνας απευθυνόμενους στους νέους ναύτες: «Εντάσσεστε στην οικογένεια του Πολεμικού μας Ναυτικού και στη μεγάλη οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες ενώνουν όλους τους Έλληνες, είναι το κοινό σημείο αναφοράς όλου του Έθνους, πεδίο ομόνοιας, αλληλεγγύης και Εθνικής Συνοχής».

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος μίλησε και προσωπικά καθώς όπως είπε «σήμερα είμαι όμως εδώ πέραν της ιδιότητας του υπουργού Εθνικής Άμυνας και με την ιδιότητα του γονέα. Ως γονέας, όμως όπως και εσείς, αισθάνομαι, ιδιαίτερη συγκίνηση, τιμή και υπερηφάνεια και γι’ αυτό σας καλώ να είστε δίπλα στα παιδιά σας, τα οποία θα αφιερώσουν ένα μικρό αλλά σημαντικό διάστημα της ζωής τους στην υπηρεσία της Πατρίδος, κάτι που όπως προείπα αποτελεί το ύψιστο καθήκον για κάθε πολίτη αυτής της χώρας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


«Η μεγάλη παράδοση του Πολεμικού μας Ναυτικού, μας κάνει όλους να είμαστε σίγουροι για το μέλλον της Πατρίδας, γιατί Ελλάδα και θάλασσα, είναι εξ’ ορισμού, έννοιες αλληλένδετες», επεσήμανε ακόμη.

Νωρίτερα, με ανάρτησή του στο Twitter o κ. Καμμένος ανέφερε πως «σήμερα ένιωσα τη Τιμή αυτή και σαν πατέρας είναι πράγματικά η ολοκλήρωση ενός κύκλου ζωής να ακούς το παιδί που μεγάλωσες να δίνει όρκο στην Πατρίδα», αναφερόμενος στην ορκωμοσία του γιου του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης