Στις Σέρρες σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017, 08:51
Στις Σέρρες σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Στις Σέρρες μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, για να παραστεί στον εορτασμό των Αγίων Μεγαλομαρτύρων Θεοδώρων.

Το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ταξιδέψει στην Ορεστιάδα, για να δώσει το παρών στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των πολιούχων της, Αγίων Θεοδώρων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, ο κ. Παυλόπουλος θα φτάσει σήμερα, στις 18.30, στον Ιερό Καθεδρικό και Προσκυνηματικό Ναό Αγίων Θεοδώρων Σερρών, θα παραστεί στον πανηγυρικό πολυαρχιερατικό εσπερινό και στους πρώτους Χαιρετισμούς.

Αμέσως μετά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης του Δήμου Σερρών, σε επίσημη τελετή στο Διοικητήριο Σερρών. Στη συνέχεια, ο κ. Παυλόπουλος θα παραστεί στην εκδήλωση για την επέτειο των 100 ετών από την αρπαγή των Ιερών κειμηλίων της Εκκλησίας των Σερρών, με τίτλο «Λήθης Αναίρεσις».

Ακολούθως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακαθήσει σε δείπνο που παραθέτει προς τιμήν του ο δήμαρχος Σερρών.

Το πρωί του Σαββάτου ο κ. Παυλόπουλος θα μεταβεί στην Ορεστιάδα, για να παραστεί στη Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων και ακολούθως στη λιτανεία της εικόνας των Αγίων.

Το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί τελετή ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας σε επίτιμο δημότη Ορεστιάδας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα παρακαθήσει σε γεύμα παρατιθέμενο από τον δήμαρχο Ορεστιάδας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017, 11:32