Στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών συζητήθηκε σήμερα η αντιδικία του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου και η αγωγή που κατέθεσε ο δεύτερος κατά του πρώτου.

Η αντιδικία των δυο πολιτικών αφορά καταγγελίες του Άδωνι Γεωργιάδη ότι το σκάφος με την ονομασία «ILIATORAS OF LONDON» ανήκει στον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. και είναι δηλωμένο ως ιδιοκτησία off shore εταιρείας, προκειμένου ο Πάνος Καμμένος να γλυτώνει φόρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πάνος Καμμένος κατέθεσε αγωγή σε βάρος του Άδωνι Γεωργιάδη, ζητώντας αποζημίωση ύψους 670.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση.

Οι δύο πολιτικοί παρέστησαν στο δικαστήριο και κάποια στιγμή επικράτησε ένταση μέσα στη δικαστική αίθουσα όταν η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη, επιτέθηκε στον υπουργό αναφέροντας το όνομα της συζύγου του, Ευγενίας Μανωλίδου«φιγουράρει» στη λίστα Λαγκάρντ.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο υπουργός Υγείας ζήτησε να καταθέσει ο ίδιος ως μάρτυρας, αλλά το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά κατέθεσε σειρά εγγράφων καθώς και DVD που εμφανίζει τον Πάνο Καμμένο πάνω στο σκάφος υποστηρίζοντας ότι το συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο ανήκει σε off shore και πως μέχρι το 2009 δεν υπήρχε τίποτα που να πιστοποιεί ως ιδιοκτήτη τον πατέρα του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ..

Από την πλευρά του Πάνου Καμμένου ως μάρτυρας κατέθεσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και διευθυντής του πολιτικού του γραφείου Ιωάννης Γιαννέλης, ο οποίος υποστήριξε ότι το επίμαχο σκάφος ανήκει στον πατέρα του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Ηλία Καμμένο και δεν είναι ιδιοκτησίας off shore εταιρίας.

Τι ανέφεραν Γεωργιάδης-Καμμένος

Σε δηλώσεις του έξω από το δικαστήριο ο Πάνος Καμμένος ανέφερε: Τα χαλκεία είναι πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης. Τα χαλκεία της Συγγρού και του κ. Ψυχάρη είναι πια στη Δικαιοσύνη. Θα υπάρξουν αποφάσεις και θα πληρώσουν ακριβά αυτοί οι οποίοι συκοφαντούν.

Aπό την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: Καταθέσαμε όλα τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα για το σκάφος της οικογένειας Καμμένου, το οποίο ξεκίνησε τη δράση του μέσα από διαδοχικές off shore εταιρίες. Δυστυχώς το δικαστήριο έκρινε, όπως είχε το δικαίωμα, ότι εγώ δεν έπρεπε να εξεταστώ για να απαντήσω σε όλα όσα έχω πει. Όλα όσα έχω πει ισχύουν και η Δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της. Έγινε ένα επιπλέον περιστατικό. Η σύζυγος του κ. Πάνου Καμμένου ενέπλεξε τη σύζυγό μου σε άλλη μια συκοφαντία όπως συνηθίζουν να κάνουν και δυστυχώς το δικαστήριο δεν με προστάτεψε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης