Της Άντζελας Πεϊτση

Τις τελευταίες εκκρεμότητες κλείνουν τα στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, πριν το άνοιγμα της κάλπης, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου. Περισσότεροι από 1.300 επόπτες και εκλογικοί αντιπρόσωποι «παίρνουν» τη κομματική σκυτάλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το zougla.gr «μπήκε» στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ, στη Μητροπολίτου Ιωσήφ και κατέγραψε στιγμιότυπα από τις τελευταίες προετοιμασίες.

Είναι «όλοι» επί ποδός «καθώς» όπως εξηγούσε στέλεχος Νομαρχιακής, «δεν πρέπει να υπάρξει η παραμικρή έλλειψη σε κομματικούς αντιπροσώπους – επόπτες και αναπληρωτές τους. Αυτονόητο πως δε πρέπει να πάει ούτε μία ψήφος χαμένη. Όλες οι κομματικές οργανώσεις του νομού Θεσσαλονίκης έχουν καλυφθεί από το προεκλογικό υλικό του κόμματος». Και τονίζει: «Το ιδιαίτερα ενθαρρυντικό στοιχείο για μας, είναι πως υπάρχει μεγάλη προσφορά στήριξης από στελέχη, που είχαν απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια από τη ΝΔ. Το γεγονός αυτό «πιστώνεται» αποκλειστικά στο Βαγγέλη Μεϊμαράκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γραφείο Αποδήμων

Σε πλήρη κινητοποίηση και οι «απόδημοι» της Θεσσαλονίκης. Ο αναπληρωτής γραμματέας, Ανδρέας Πολίτης και η Δάφνη Τσούτσια, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ έχουν θέσει τους εαυτούς τους, στην εξυπηρέτηση των ψηφοφόρων.

Ο κ. Πολίτης εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη στήριξη των αποδήμων στις εκλογές και δήλωσε: «Δυστυχώς για μία ακόμα φορά οι απόδημοι αναγκάζονται να έρθουν στην Ελλάδα με δικά τους έξοδα. Κυριολεκτικά ξοδεύοντας από το υστέρημα τους. Τόσες εκλογικές αναμετρήσεις…» λέει με νόημα. Και, κατέληξε: «Πάγιο αίτημα της Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού και της ΝΔ παραμένει η ψήφος των αποδήμων στο εξωτερικό».

Εξυπηρέτηση και την Κυριακή

Ανήμερα των εκλογών της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου, θα λειτουργήσουν κανονικά τα γραφεία της ΝΔ στη Μητροπολίτου Ιωσήφ. Τα στελέχη θα είναι από πολύ νωρίς το πρωί στη διάθεση των ψηφοφόρων για οποιαδήποτε πληροφορία και οτιδήποτε χρειαστούν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης