Στο Μάτι βρέθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, έναν μήνα μετά από την καταστροφική φωτιά της 23ης Ιουλίου, όπου έχασαν τη ζωή τους συνολικά 96 άτομα.

Ο κ. Σπίτζης επιθεώρησε τις εργασίες που γίνονται για την αποκατάσταση της περιοχής και μίλησε με κατοίκους και φορείς, τονίζοντας ότι έχουν ξεκινήσει οι μελέτες των αντιπλημμυρικών έργων προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες. Είπε ακόμα ότι οι κατεδαφίσεις των σπιτιών που κάηκαν ολοσχερώς συνεχίζονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μέσα σε ένα μήνα από την τραγωδία που ζήσαμε στην Αττική, με εντολή του πρωθυπουργού υπάρχει καθημερινή επίβλεψη των εργασιών που γίνονται για την αποκατάσταση της περιοχής. Να υπενθυμίσουμε ότι μέσα σε τέσσερις ημέρες είχαν γίνει πάνω από 4.900 αυτοψίες με μηδενική γραφειοκρατία, ενώ 1.800 οικογένειες έχουν λάβει το έκτακτο βοήθημα», τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός.

Προσέθεσε δε ότι όσες οικογένειες δεν μπόρεσαν να λάβουν το βοήθημα λόγω λαθών στις φορολογικές τους δηλώσεις έχουν ενημερωθεί ώστε να κάνουν τις απαραίτητες διορθώσεις και να λάβουν το έκτακτο βοήθημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης