Νέα πυρά στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτήν τη φορά με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα προβλήματα των αγροτών.

Ειδικότερα, η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει πως «η επικοινωνιακή προσέγγιση των αγροτικών προβλημάτων έχει προκαλέσει την οργή του αγροτικού κόσμου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δηλώνει, μάλιστα, έτοιμη να στηρίξει τις κινητοποιήσεις που βρίσκονται στα σκαριά, συμμετέχοντας με τις δυνάμεις στον χώρο στην οργάνωσή τους.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται πως «όταν ο αγρότης βλέπει τον προϋπολογισμό του 2013 να αφαιρεί περί τα δύο δισ. ευρώ από το μειούμενο κάθε χρόνο εισόδημά του, τη γη και την περιουσία του μετά τη διάλυση και το ξεπούλημα της ΑΤΕ να παραδίδονται στα χέρια της Τράπεζας Πειραιώς και του εκκαθαριστή και την παραγωγή του να γίνεται εργαλείο πλουτισμού των κυκλωμάτων του χώρου σε βάρος τόσο του ίδιου όσο και του καταναλωτή, είναι επόμενο να αντιδρά και να κινητοποιείται».

Ο ΣΥΡΙΖΑ χρεώνει στην κυβέρνηση πως «δέσμια των μνημονιακών της πολιτικών έχει καταστεί απλός παρατηρητής όσων συμβαίνουν στον χώρο» και υποστηρίζει πως «πιστεύει ότι η κοινωνία θα λύσει από μόνη της τα προβλήματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης