Στο πλευρό των εργαζομένων στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τάχθηκε, με σημερινή δήλωσή της, η γενική γραμματέας της ΚΕ του Κ.Κ.Ε. Αλέκα Παπαρήγα, υπογραμμίζοντας ότι είναι ανάγκη το εθνικό πρακτορείο ειδήσεων «να παραμείνει στη θέση του, πράγμα που συμβάλει και στην ταχύτερη ενημέρωση στην Ελλάδα και όχι μόνο».

Συγκεκριμένα,η κ. Παπαρήγα είχε σήμερα συνάντηση με αντιπροσωπείες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, της ΠΟΕΣΥ και της ΠΟΣΠΕΡΤ, με τις οποίες συζήτησε τα προβλήματα που ανακύπτουν στην λειτουργία τους από τις προωθούμενες πολιτικές για την εργασιακή εφεδρεία, την περαιτέρω περικοπή αποδοχών, κλπ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικά για το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κ. Παπαρήγα υπογράμμισε το ενδεχόμενο να ανοίξει ο δρόμος, ώστε να αξιοποιηθεί από τους επιχειρηματικούς ομίλους και τους ιδιώτες γενικότερα.

Για την ΕΡΤ η κ. Παπαρήγα είπε ότι «ανεξάρτητα από τις φυσιολογικές διαφωνίες που έχουμε με το πολιτικό περιεχόμενο των πολιτικών εκπομπών της κρατικής τηλεόρασης, είμαστε ριζικά αντίθετοι με οποιαδήποτε ιδέα συρρίκνωσής της, που υπάρχει, και δεν είναι ιδέα, είναι για να ανοίξει χώρος και δρόμος για να κυριαρχήσουν ακόμα περισσότερο τα κανάλια των επιχειρηματιών».

 Επίσης η γραμματέας του Κ.Κ..Ε εξέφρασε την ριζική της αντίθεση με το «να μετατραπούν σε θύματα μιας συγκεκριμένης πολιτικής οι εργαζόμενοι σ’ αυτό τον τομέα, που μάλιστα έχουν περιοριστεί αρκετά τα τελευταία δύο χρόνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια:Χρήστος Μαζάνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης