«Καταγγέλλουμε τις εκλογές εξπρές» ανέφερε μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον κ. Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος της «Λαϊκής Ενότητας» Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος παρέλαβε το μεσημέρι της Δευτέρας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την τρίτη και τελευταία διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης, από την παρούσα Βουλή.

«Δεν έχουμε αυταπάτες ότι μπορεί να σχηματιστεί αντιμνημονιακή κυβέρνηση από αυτή τη Βουλή» δήλωσε και πρόσθεσε «τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι χρόνια λεηλασίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα πρέπει να εξαντληθούν τα περιθώρια που προβλέπει το Σύνταγμα για να γίνουν εκλογές, το νωρίτερο 27 Σεπτεμβρίου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης και συμπλήρωσε «Θα επιδιώξω φυσική επαφή με όλους τους αρχηγούς των κομμάτων, πλην της Χ.Α».

Δηλώσεις Παναγιώτη Λαφαζάνη εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο:



O διάλογος Παυλόπουλου – Λαφαζάνη εντός του Προεδρικού Μεγάρου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε λίγο μετά τις 13.00 το μεσημέρι της Δευτέρας ο επικεφαλής του νέου κόμματος «Λαϊκή Ενότητα» Παναγιώτης Λαφαζάνης. 

Η είσοδος του κ. Λαφαζάνη στο Προεδρικό Μέγαρο:

Την πρόθεση της «Λαϊκής Ενότητας» να κρατήσει για τρεις ημέρες τη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης αποκάλυψε σήμερα το πρωί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του νεοϊδρυθέντος φορέα, Δημήτρης Στρατούλης.

Ωστόσο, όπως σημείωσε, η Λαϊκή Ενότητα δεν θα εξετάσει τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης, αλλά θα επιδιώξει να γίνει ανταλλαγή απόψεων για το ποια κυβέρνηση πρέπει να προκύψει για τη χώρα.

Διαβάστε επίσης:

Συνέντευξη του Παναγιώτη Λαφαζάνη για όλους και για όλα, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

Βίντεο: Παναγιώτης Σαγκούρης
Φωτογραφίες: Eurokinissi/Στέλιος Στεφάνου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης