Στον Άρειο Πάγο κατέθεσε η ΝΔ το βίντεο με τις δηλώσεις Κοτζιά

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018, 16:20
Στον Άρειο Πάγο κατέθεσε η ΝΔ το βίντεο με τις δηλώσεις Κοτζιά
«Εμπλέκεται και ο ξάδερφος του πρωθυπουργού Γιώργος Τσίπρας στις ύποπτες υποθέσεις της κυβέρνησης που καταγγέλλει ο κ. Κοτζιάς;» είναι το ερώτημα που θέτει η ΝΔ με αφορμή τις αποκαλύψεις που έρχονται στη δημοσιότητα για το περιεχόμενο της επιστολής Κοτζιά.

«Υπάρχουν στην επιστολή του αναφορές στο σκάνδαλο Καμμένου με την υπόθεση πώλησης των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία; Καταγγέλλει ο κ. Κοτζιάς τον αδιαφανή τρόπο που ο κ. Καμμένος φέρεται να διαχειρίστηκε τα κοινοτικά κονδύλια των ΜΚΟ για τους πρόσφυγες;» είναι τα επόμενα ερωτήματα που θέτει η Πειραιώς.

«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να κρύβεται. Οφείλει σήμερα κι όλας να δημοσιοποιήσει την επιστολή Κοτζιά. Πολύ περισσότερο, όταν το 'ανοιχτό βιβλίο του', όπως χαρακτήρισε τον κ. Κοτζιά, αποκάλυψε δημοσίως πως ο κ. Καμμένος μέσα στο υπουργικό συμβούλιο κατήγγειλε ότι ο επιχειρηματίας Τζορτζ Σόρος χρημάτισε υπουργούς της κυβέρνησής των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να εξαγοράσουν και εκείνοι ξένους παράγοντες.

»Αν όλα αυτά ο κ. Τσίπρας τα θεωρεί 'ψεκασμένες θεωρίες συνωμοσίας' του κ. Καμμένου, όπως τα χαρακτήρισε σήμερα η 'Αυγή', να το πει δημοσίως. Σε μια τέτοια περίπτωση, ωστόσο, οφείλει να εξηγήσει με πειστικό τρόπο στους πολίτες, γιατί απέπεμψε τον κ. Κοτζιά και επέλεξε να συγκυβερνά με ένα 'ψεκασμένο συνωμοσιολόγο'» αναφέρει.

Εξάλλου, η ΝΔ μέσω του αναπληρωτή τομεάρχη Δικαιοσύνης, Κώστα Καραγκούνη, κατέθεσε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου το βίντεο με τη συνέντευξη του κ. Κοτζιά στην οποία μεταξύ άλλων αποκαλύπτει ότι ο κ. Καμμένος κατήγγειλε χρηματισμούς υπουργών από τον Τζορτζ Σόρος.

Και καταλήγει η Πειραιώς: «Η Αξιωματική Αντιπολίτευση έπραξε το αυτονόητο, καθώς ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχ.Καλογήρου και ο αναπληρωτής του Δημ.Παπαγγελόπουλος, αν και ήταν παρόντες στο Υπουργικό Συμβούλιο στο οποίο ακούστηκαν οι καταγγελίες Καμμένου, αντί να κινήσουν τη διαδικασία διερεύνησής τους, παριστάνουν τους Ποντίους Πιλάτους μετέχοντας σε μια πρωτοφανή κυβερνητική ομερτά.

Αυτονόητο είναι, τέλος, ότι και η Δικαιοσύνη οφείλει να ζητήσει να της προσκομισθεί η επιστολή Κοτζιά. Και αυτό διότι σωρεία δημοσιευμάτων αναφέρουν ότι η επιστολή αποκαλύπτει στοιχεία για σωρεία σκοτεινών υποθέσεων στις οποίες εμπλέκονται υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα και χρήζουν άμεσης δικαστικής διερεύνησης.»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018, 16:23