Την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων που θα αλλάξουν την εικόνα της Αθήνας, καθιστώντας την πιο λειτουργική για τους κατοίκους, έθεσε ως προτεραιότητα της νέας θητείας του ο Γιώργος Καμίνης.

«Την πρώτη θητεία την αφιερώσαμε να κρατήσουμε τον δήμο και την πόλη όρθιους στη δίνη της κρίσης, τώρα θα πρέπει να αναμορφώσουμε την πόλη» δήλωσε ο κ. Καμίνης μιλώντας το πρωί στο MEGA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύω ότι θα παραδώσουμε στο τέλος της θητείας μας μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, θα είναι μια πόλη που θα σφύζει από ζωή, θα είναι εξωστρεφής, θα έχει περισσότερο πράσινο, θα είναι πιο λειτουργική για τους κατοίκους της» πρόσθεσε.

Για τη συνεργασία στον δήμο είπε ότι όλοι πρέπει να συνεργαστούν υπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον και τους πολίτες. «Όπως συνεργάστηκα με τον κ. Σγουρό, έτσι έχω καθήκον να εργαστώ και με την κα Δούρου προς όφελος της Αττικής και της Αθήνας» διευκρίνισε.

Παράλληλα, ανέφερε ότι δεν μπορεί να δώσει θέσεις αντιδημαρχίας στη μειοψηφία, επειδή δεν του το επιτρέπει ο Καλλικράτης, αλλά δήλωσε αισιόδοξος ότι θα συνεργαστεί με την αντιπολίτευση για το καλό της Αθήνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, υπογράμμισε ότι «η μη κομματική ταυτότητα είναι στο DNA μου», αλλά και πως δεν πρέπει «να πετάξουμε τα κόμματα από το παράθυρο», καθώς, όπως είπε, «είναι παράγοντες λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης