«Στόχος η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011, 23:08
«Στόχος η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών»
Τα θετικά βήματα για την κοινωνική στήριξη των πολιτών, την αντιμετώπιση της ανεργίας, την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και τη βελτίωση στην εξυπηρέτηση και την καθημερινότητά τους τέθηκαν ως προτεραιότητα κατά τη συνεδρίαση του διαθεσμικού οργάνου, υπό τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ενημέρωσε για τα οικονομικά ζητήματα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την προσεχή Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ ο υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιάννης Ραγκούσης, ενημέρωσε για ζητήματα που αφορούν στη δημόσια διοίκηση.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η προετοιμασία και η πορεία προς την Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο διάστημα ανάμεσα στα τέλη Ιουνίου και μέσα Ιουλίου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός από τους κ.κ. Γ. Ραγκούση και Γ. Παπακωνσταντίνου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Έξαρχος, ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος Μιχάλης Καρχιμάκης, η γενική γραμματέας για την υποστήριξη του έργου του πρωθυπουργού Ρεγγίνα Βάρτζελη και ο βουλευτής Επικρατείας και πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ Ηλίας Μόσιαλος. Προς το τέλος της συνεδρίασης, προσήλθε στο Μ. Μαξίμου και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δόλλης.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011, 23:08