Η καλύτερη αντιπολίτευση «σε μια κυβέρνηση που παραπαίει» και η απόκτηση εμπειρίας από περισσότερους συναδέλφους και συνεργάτες αποτελεί τον άμεσο στόχο των αλλαγών στις οποίες προχώρησε τη Δευτέρα ο αρχηγός της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς.

Ο αρχηγός της Ν.Δ. χαρακτήρισε το σχήμα πιο συμμετοχικό και πιο λειτουργικό ενώ απηύθυνε πρόσκληση προς όλους να συμμετέχουν στην παραγωγή έργου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μόνος εχθρός μας, οι κακές συνήθειες του παρελθόντος, τα “στρογγυλεμένα λόγια” και – κυρίως – η εσωστρέφεια. Αυτά δεν πρόκειται να τα ανεχθώ, όπως δεν τα ανέχθηκα ως τώρα» συνέχισε ο κ. Σαμαράς

Στη δισέλιδη δήλωσή του ο Αντώνης Σαμαράς κάνει, επίσης, απολογισμό για την παρουσία του στην προεδρία της Ν.Δ. κάνοντας λόγο για κερδισμένα στοιχήματα απέναντι σε τρεις υψηλούς στόχους:

Συνέδριο και εκλογές για καίριες κομματικές θέσεις.
Αντιπολίτευση σύγχρονη, δυναμική και δίκαιη προς τον Έλληνα πολίτη, με κορυφαία τη θέση μας απέναντι στο Μνημόνιο.
Και τέλος, αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών τέτοιο, που όχι μόνο μας απομάκρυνε οριστικά από τα “απόνερα” της βαριάς ήττας του 2009, αλλά ανέδειξε την ενότητά μας κι έδειξε το δρόμο προς την τελική μας επικράτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Σαμαράς δεν παραλείπει να ρίξει τα βέλη του και προς την προηγούμενη ηγεσία της Ν.Δ. με αφορμή το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών του περασμένου Νοεμβρίου σημειώνοντας ότι είναι η «πρώτη φορά, που ένα κόμμα το οποίον έρχεται από τη βαρύτερη ιστορικά ήττα του, κατάφερε να εκμηδενίσει τη διαφορά σε τόσο σύντομο χρόνο».

Διαβάστε επίσης:

Ενσωμάτωσε τους «ντορικούς» ο Σαμαράς, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011, 15:28

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης