«Θεωρώ ότι είναι το κόμμα που με αντιπροσωπεύει περισσότερο αυτή τη στιγμή» ανέφερε στο zougla.gr ο στρατιωτικός γιατρός με τον βαθμό του λοχαγού Θρασύβουλος Γκρέζιος, που τις επόμενες ημέρες πρόκειται να παραιτηθεί για να θέσει υποψηφιότητα με το κόμμα «Τελεία» του Απόστολου Γκλέτσου.

«Τα μέχρι τώρα κόμματα ανακυκλώνουν τα παλιά πολιτικά πρόσωπα και τις ίδιες νοοτροπίες και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και γενικά στη χώρα» δήλωσε ο 32χρονος γιατρός και συμπλήρωσε: «Ο τόπος χρειάζεται κάτι καινούριο, που να μπορεί να δώσει μια νέα ελπίδα στον κόσμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Γκρέζιος αφήνει πίσω του μια καριέρα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αλλά δεν το μετανιώνει. Αυτή τη στιγμή κάνει ειδικότητα στη γαστρεντερολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου».

«Σε επιστημονικό επίπεδο τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά στην Ελλάδα. Όλη αυτή η κρίση έχει υποβαθμίσει και την εκπαίδευσή μας, και η καριέρα στον στρατό είναι κάτι που δεν είναι πλέον τόσο θελκτικό όσο ενδεχομένως παλαιότερα» επισήμανε.

«Το να είσαι γιατρός στον στρατό σού εξασφαλίζει τον σίγουρο μισθό, ο οποίος σίγουρα σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα είναι πολύ καλύτερος, αλλά είναι σαφώς χαμηλότερος από ό,τι παλαιότερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης