Κατάθεση στεφάνου από αντιπροσωπεία του ΛΑ.Ε πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (17/11/2016) στο χώρο του πολυτεχνείου. 

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το ποιο είναι σήμερα το πολιτικό μήνυμα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ της ΛΑ.Ε, έδωσε την εξής απάντηση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η εξέγερση του πολυτεχνείου συνέβαλε σημαντικά στην πτώση της Αμερικανοκίνητης δικτατορίας και αποτελεί μία κορυφαία στιγμή στους διαχρονικούς αγώνες του λαού και τις νεολαίας για Δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική ανεξαρτησία.

Αυτή οι μεγάλοι στόχοι και τα αιτήματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου παραμένουν σήμερα σε μεγάλο βαθμό αδικαίωτα, ιδιαίτερα μετά την υπαγωγή της χώρας μας στα μνημόνια της φτωχοποίησης και στις δανειακές συμβάσεις της ταπείνωσης και μετατροπής της σε αποικία χρέους των δανειστών και της ευρωζώνης.

Σήμερα τιμούμε της εξέγερση του πολυτεχνείου με νέους αγώνες του λαού και της νεολαίας για την αντιμνημονιακή ανατροπή, για μία εναλλακτική στα μνημόνια φιλολαϊκή πορεία της χώρας και για ένα πολιτικό μέτωπο των Αριστερών και αντιμνημονιακών δυνάμεων που θα προωθήσει αυτούς τους στόχους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζουμε τους αγώνες για μία Ελλάδα χωρίς καταστροφική λιτότητα και ταπεινωτική εποπτεία, με Δημοκρατία, με ανάπτυξη προς όφελος του λαού, με αξιοπρέπεια, με κοινωνική αλληλεγγύη και δικαιοσύνη.

Όλοι και όλες το απόγευμα στην πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία» κατέληξε ο Δημήτρης Στρατούλης. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης