Στους βασικούς άξονες της εφαρμοζόμενης τουριστικής πολιτικής και στη «στροφή» προς τον ποιοτικό τουρισμό, αναφέρθηκε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας, σήμερα, στο συνέδριο του ομίλου Intercontinental Hotels Group (IHG), που είχε θέμα «Διαμορφώνοντας το μέλλον μας» (Shaping our Future) και στο οποίο συμμετείχαν ιδιοκτήτες, γενικοί διευθυντές και υψηλόβαθμα στελέχη ξενοδοχείων του Ομίλου.

Η κ. Κεφαλογιάννη σημείωσε πως είναι θετικό το γεγονός ότι γίνεται στην Αθήνα ένα συνέδριο με παγκόσμια εμβέλεια στον χώρο του τουρισμού και αναφέρθηκε στις πολιτικές που υλοποιούνται για την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, στα αποτελέσματα και τις προοπτικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χωρίς να εγκαταλείπουμε τα στοιχεία που μας καθιέρωσαν παγκοσμίως ως τουριστικό προορισμό, σήμερα, ανασυνθέτουμε το τουριστικό μας προϊόν, δίνοντας έμφαση στον εμπλουτισμό τού επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών και στην ποιοτική βελτίωση», ανέφερε μεταξύ άλλων η υπουργός Τουρισμού, επισημαίνοντας ότι τα αποτελέσματα δικαιώνουν τις επιλογές και διαμορφώνουν συνθήκες μεγαλύτερης ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια.

Το συνέδριο, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental Athens, από 3 έως 7 Νοεμβρίου, θεωρείται ως μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις του ομίλου IHG.

Επιμέλεια: X.M. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης