Σχέδιο για την αντιμετώπιση της αδιαφάνειας και της διαφθοράς καταθέτει ο Μητσοτάκης

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016, 12:55
Σχέδιο για την αντιμετώπιση της αδιαφάνειας και της διαφθοράς καταθέτει ο Μητσοτάκης
της Άντζελας Πεΐτση

Τις βαριές ευθύνες του κ. Τσίπρα που μετέτρεψε την οικονομική κρίση σε μια συνολική κρίση της χώρας, υλοποιώντας ένα οργανωμένο σχέδιο με προκλητικές παρεμβάσεις για τον έλεγχο της Δικαιοσύνης, των ΜΜΕ και όλων των θεσμών, αναμένεται να αναδείξει στη σημερινή συζήτηση στη Βουλή ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του zougla.gr.

O κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει για τον ασφυκτικό έλεγχο όλων αυτών που έχει ανάγκη η κυβέρνηση για να κουκουλώσει τις βαριές της ευθύνες για την αποτυχία της σε όλους τους τομείς και την επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου του ελληνικού λαού, αλλά και για την απόπειρα να αποκρύψει τα σκάνδαλα και τη διαπλοκή που επί των ημερών της γιγαντώνονται.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να αναφερθεί στον σκανδαλώδη χαρακτήρα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, στις βαριές ευθύνες της Επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού που υπάγεται στον κ. Παππά, ενώ θα κατηγορήσει τον υπουργό ότι δεν προέβη σε κανέναν έλεγχο πόθεν έσχες για τους υπερθεματιστές. Πάντα με τις ίδιες και έγκυρες πηγές, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα στοχοποιήσει την κυβέρνηση Τσίπρα και ιδιαιτέρως τον Χρ. Σπίρτζη για τη δημιουργία του τριγώνου διαπλοκής με την Τράπεζα Αττικής και την εύνοια στον υπερθεματιστή κ. Καλογρίτσα.

Μάλιστα, όπως επεσήμαναν γαλάζιοι κύκλοι στο zougla.gr, ο κ. Μητσοτάκης, αφού τονίσει ότι η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών στιγματίζει ηθικά την κυβέρνηση Τσίπρα και καθιστά το περίφημο ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ ένα σύντομο ανέκδοτο, θα φέρει στην επιφάνεια κι άλλες σκανδαλώδεις υποθέσεις που ο κ. Τσίπρας επιχειρεί να συγκαλύψει. Χαρακτηριστική η υπόθεση με τις βαριές καταγγελίες του κ. Βουδούρη που παραιτήθηκε, κατηγορώντας τον προϊστάμενο υπουργό του για αδιαφανείς διαδικασίες στη διαχείριση του προσφυγικού, για απευθείας αναθέσεις έργων και για εκτίναξη του κόστους φιλοξενίας των μεταναστών.

Τέλος και όπως είπαν οι ίδιες γαλάζιες πηγές, ο κ. Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος, παράλληλα με τη σκληρή κριτική στον κ. Τσίπρα για όλα τα παραπάνω, να καταθέσει το δικό του σχέδιο για την αντιμετώπιση της αδιαφάνειας και της διαφθοράς.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016, 13:08