Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, ζήτησε να απομακρυνθούν τα κιγκλιδώματα από τις εισόδους της Βουλής που βρίσκονται στην πλευρά της πλατείας Συντάγματος και τον Άγνωστο Στρατιώτη.

Ανέφερε ακόμη πως «καλό θα ήταν να αραιώσουν και οι κλούβες έξω από την είσοδο της Βασιλίσσης Σοφίας» διότι «το θέαμα μας παραπέμπει σε άλλες εποχές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απευθυνόμενος από το βήμα της Βουλής στους υπόλοιπους βουλευτές, τόνισε πως «δεν είναι δυνατόν ο ναός της Δημοκρατίας να βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της αστυνομίας, δεν είμαστε φυλακή» και πρόσθεσε: «Όποιος Βουλευτής αισθάνεται ανασφαλής και χρειάζεται κάγκελα για να ασκεί τα καθήκοντά του ή να καθίσει σπίτι του ή να παραιτηθεί από τη θέση του ή να αλλάξει την πολιτική που υπηρετεί. Αυτές οι μνημονιακές πολιτικές είναι που τον περιφρουρούν με κιγκλιδώματα και συρματόσχοινα».

«Τι φοβάστε κ. συνάδελφοι; Την οργή του λαού;» συνέχισε, και κάλεσε τους βουλευτές να φροντίσουν με τα νομοθετήματα και την ψήφο τους να δείξουν στον ελληνικό λαό ότι είναι μαζί του, «στο πλευρό του, με τα αναφαίρετα δικαιώματα και συμφέροντά του και όχι παρά τω πλευρώ της Τρόικας και των τοκογλύφων τραπεζιτών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και εγώ προσωπικά, φοβάμαι μόνο τους τρομοκράτες και εκείνα τα διεθνή μεγαλοσυμφέροντα που θα θέλανε να μας βρουν πεταμένους σε κάποιο χαντάκι» πρόσθεσε. «Δεν φοβόμαστε και δεν φοβάμαι την Ελληνίδα μητέρα, τον Έλληνα νοικοκύρη, τα νιάτα αυτής της χώρας ή τους απόμαχους της δουλειάς, που όλοι μαζί παλεύουν για όλα αυτά που τους έχουν αφαιρέσει οι μνημονιακές κυβερνήσεις και το τέταρτο οικονομικό Ράιχ της Μέρκελ και οι τοκογλύφοι συνοδοιπόροι της» συμπλήρωσε.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης