Στη Δεξαμενή του Κολωνακίου, όπως κάθε χρόνο, θα βρίσκεται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, προκειμένου να παραστεί στην τελετή του αγιασμού των υδάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στις 10:20 αναμένεται η άφιξη του κ. Παυλόπουλου στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου όπου θα τελεστεί η Δοξολογία και στις 10:50 θα μεταβεί στη Δεξαμενή για την τελετή Αγιασμού των Υδάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα παρακολουθήσει την τελετή του Αγιασμού στην Αλεξανδρούπολη στις 11.30 στο λιμάνι της πόλης. Η επίσκεψη στη Σαμοθράκη τελικά αναβλήθηκε λόγω τις κακοκαιρίας και των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επισκεφτεί τη Σαλαμίνα για την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων.

Συγκεκριμένα στις 9.30 θα παραστεί στη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά και στη συνέχεια στην τελετή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/Δημοκρατική Συμπαράταξη, Φώφη Γεννηματά και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης θα παρακολουθήσουν, όπως κάθε χρόνο, τον Αγιασμό των Υδάτων στον Πειραιά.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στον Πειραιά, στο πλαίσιο της εορτής των Θεοφανείων.

Η τελετή θα γίνει στις 10.45, στον Ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στην Πύλη Ε9.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης