Τα μέλη του συνδυασμού του συνάντησε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Νικόλαος Βλαχάκος

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019, 19:25
Τα μέλη του συνδυασμού του συνάντησε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Νικόλαος Βλαχάκος
Συναντήσεις με τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του είχε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νικόλαος Βλαχάκος, με θέμα τα προβλήματα που δυσκολεύουν και ταλαιπωρούν την καθημερινότητα των Πειραιωτών και των επισκεπτών της πόλης.

«Οι πολίτες διαμαρτύρονται χρόνια τώρα για το κυκλοφοριακό, για την καθαριότητα, για την έλλειψη πρασίνου, για την έλλειψη αθλητικών χώρων, για την έλλειψη φροντίδας στις γειτονιές της πόλης, για όλα αυτά που δυσκολεύουν τη ζωή τους», επεσήμανε ο κ. Βλαχάκος, σημειώνοντας ότι πρέπει να δοθούν λύσεις προς το καλό των δημοτών.

«Η καταγραφή των προβλημάτων της καθημερινότητάς μας, τα οποία κόβουν στην κυριολεξία το χαμόγελο στις Πειραιώτισσες, στους Πειραιώτες και στους επισκέπτες της πόλης, έχει γίνει. Θα αγωνιστούμε όλοι μαζί να αλλάξουμε προς το καλύτερο τα πράγματα. Οι πολίτες είναι μαζί μας και είναι έτοιμοι να μας εμπιστευτούν. Ξέρουν πια ότι δεν χωρούν στο αύριο της πόλης άλλες χαμένες ευκαιρίες», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα 25 Φεβρουάριου, ο Νικόλαος Βλαχάκος θα παρουσιάσει σε ειδική εκδήλωση στο ΕΒΕΠ, τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019, 19:25