Δ.Κ

Απάντηση στα όσα είπε χθες η βουλευτίνα της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια για την οικογένειά του και την κόρη του έδωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης.

«Δεν με αφορούν τα όσα βρόμικα σχόλια ελέγχθησαν για μένα και την οικογένειά μου» ήταν η λιτή αλλά οργισμένη αντίδραση του Γιάννη Δραγασάκη. «Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και για έναν ,δύο ,τρεις που αμαυρώνουν το Κοινοβούλιο να καλούμαστε να απολογηθούμε. Και για κείνα που ειπώθηκαν χθες έχουν καταδικαστεί από όλα τα κόμματα .Τα όσα είπαν για σας και την οικογένειά σας είναι απαράδεκτα», είπε ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος παραδέχτηκε ότι πήγε δίπλα στον αντιπρόεδρο της Βουλής για να του δείξει τη συμπαράστασή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την κίνηση του προέδρου προσπάθησε να στηλιτεύσει νωρίτερα ο Ηλίας Κασιδιάρης ,ο οποίος είπε ότι το πολιτικό σύστημα άλλα θα πρέπει να κοιτάξει κι όχι αν κινδυνεύει ο Γιάννης Δραγασάκης που δεν κινδυνεύει στην Ολομέλεια αντέτεινε ο Χρυσαυγίτης βουλευτής.

«Έχω ζητήσει από τους προέδρους των Κοινοβουλευτικών Ομάδων να πάρουν θέση και να δούμε τι θα κάνουμε με τα φαινόμενα των απαράδεκτων γεγονότων μέσα στο Κοινοβούλιο» συμπλήρωσε καταχειροκροτούμενος ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης