«Οι πολίτες έδειξαν στις ευρωεκλογές ότι θέλουν την αλλαγή. Θέλουν μια φωτεινή Ελλάδα με δουλειές και ασφάλεια. Γι΄ αυτό πρέπει να πάνε στις κάλπες της 7ης Ιουλίου. Είναι μια νέα αναμέτρηση και θα είναι η καθοριστική. Τώρα αποφασίζει η Ελλάδα. Τώρα χρειάζεται δυνατή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για ισχυρή ανάπτυξη σε μια αυτοδύναμη Ελλάδα» τονίζει ο Τάκης Θεοδωρικάκος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας και Συντονιστής Επικοινωνιακού και Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ ξεκαθαρίζει ότι στις εκλογές της 7ης Ιουλίου «η ύπαρξη κυβερνητικής πλειοψηφίας είναι η βασική προϋπόθεση για να μην μπει η χώρα σε άλλες περιπέτειες μέσα στο καλοκαίρι» και γι΄αυτό «κάθε ψήφος μετράει». Παράλληλα λέει πως έχει μεγάλη σημασία η Χρυσή Αυγή και το κόμμα του κ. Βελόπουλου να μην εκπροσωπηθούν στη Βουλή καθώς, όπως τονίζει, «δεν υπάρχει χώρος για ψήφους διαμαρτυρίας ή για ανεύθυνες επιλογές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον μιλά για τα προβλήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η επόμενη κυβέρνηση και κάνει ειδική αναφορά στην κατάσταση της ΔΕΗ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης