Τατούλης: Ηχηρό μήνυμα για αλλαγή σελίδας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010, 11:12
Τατούλης: Ηχηρό μήνυμα για αλλαγή σελίδας

«Η συνειδητή επιλογή των πολιτών να στηρίξουν με την ψήφο τους τον ανεξάρτητο συνδυασμό της ''Νέας Πελοποννήσου'' στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα, ότι εμείς έχουμε αποφασίσει να αλλάξουμε σελίδα στον τόπο μας και να τον οδηγήσουμε σε ένα πιο ασφαλές ευρωπαϊκό μέλλον» τονίζει σε γραπτή δήλωση του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης.

«Έχουμε διανύσει τη δύσκολη περίοδο της διαδρομής και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών και τις δύσκολες συγκυρίες, προκειμένου να βγάλουμε την Πελοπόννησο από την κρίση» σημειώνει, επίσης, ο Πέτρος Τατούλης

«Εμείς μπορούμε. Η μεγάλη μας νίκη θα αναδείξει νικητές την επόμενη Κυριακή όλους τους συμπολίτες μας. Η δική τους υπέρβαση θα αποτελέσει το στιβαρό θεμέλιο για ένα καλύτερο αύριο, σε πείσμα όλων εκείνων που συνεχίζουν να μιλούν με διλήμματα και αναχρονιστικές περιχαρακώσεις. Η μεγάλη νίκη είναι νίκη των πολιτών και της Νέας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Και αυτή θα εκφρασθεί με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επόμενη Κυριακή» καταλήγει ο υποψήφιος περιφερειάρχης. 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010, 11:12