Τέλος στον άγριο καβγά ο οποίος ξέσπασε μεταξύ του Στέλιου Κούλογλου και του Δημήτρη Παπαδημούλη σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει για τα ακίνητα που ενοικιάζει σε ΜΚΟ, έβαλε με τοποθέτησή του κατά τη διάρκεια σύσκεψης της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέβαλε την παραίτηση του από επικεφαλής αφού παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος με την ενοικίαση των ακινήτων του. Ωστόσο, η παραίτησή του δεν έγινε δεκτή από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, άσκησε κριτική στον ευρωβουλευτή του κόμματος του για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση. Επιβεβαίωσε, δε, ότι όσο καιρό θα κατέχει δημόσιο αξίωμα, ο κ. Παπαδημούλης δεν θα λαμβάνει ούτε ένα ευρώ από τα ενοίκια των ακινήτων του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κριτική στον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε και ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος είχε απειλήσει ότι θα αποχωρήσει από αυτήν. Συγκεκριμένα, ο κ. Κούλογλου, απευθυνόμενος στον κ. Παπαδημούλη του είπε ότι «έκανε λάθος που έβλαψε τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα των ευρωβουλευτών του κόμματος».

«Ο Δημήτρης Παπαδημούλης είναι από τα ιδρυτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με πολυετή προσφορά και χωρίς ψεγάδια στη διαδρομή του. Ο τρόπος που επέλεξε τώρα να επενδύσει τα χρήματα, που απέκτησε νόμιμα και όχι παράνομα, ήταν λάθος. Νομίζω ότι το έχει κατανοήσει και ο ίδιος. Μετά και τη σαφή δέσμευσή του, ότι όσο κατέχει δημόσιο αξίωμα δεν θα εισπράττει ούτε ένα ευρώ από ακίνητα που διαμένουν πρόσφυγες και μετανάστες και θα δίνει το σύνολο των χρημάτων αυτών σε κοινωνικές δράσεις, το θέμα θεωρείται λήξαν. Από εδώ και στο εξής, οποιαδήποτε αναπαραγωγή του θέματος συνιστά μονάχα αντιπερισπασμό της ΝΔ στην προσπάθειά της να κρύψει και να συμψηφίσει τα πραγματικά οικονομικά σκάνδαλα εκατοντάδων εκατομμυρίων που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας. Και αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε», ήταν η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα όπου και ηρέμησε την κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης