Τη Δευτέρα στη Μόσχα ο Παπανδρέου

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2010, 14:19
Τη Δευτέρα στη Μόσχα ο Παπανδρέου
Επίσημη επίσκεψη στη Ρωσία, έπειτα από πρόσκληση του Ρώσου ομολόγου του, Βλαντίμιρ Πούτιν, θα πραγματοποιήσει στις αρχές της εβδομάδας ο πρωθυπουργός.

Η επίσκεψη αναμένεται να καλύψει όλη την γκάμα των ελληνορωσικών σχέσεων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της υπηρεσίας Τύπου του Ρώσου πρωθυπουργού, που δόθηκε στη δημοσιότητα.

«Αναμένεται ότι, κατά τις συνομιλίες των επικεφαλής των κυβερνήσεων των δύο χωρών, που έχουν προγραμματιστεί για τις 16 Φεβρουαρίου, θα θιγεί ευρύ φάσμα θεμάτων της ρωσοελληνικής συνεργασίας, συμπεριλαμβανομένων των τομέων της οικονομίας, της ενέργειας και της στρατιωτικής-τεχνικής συνεργασίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το έως τώρα γνωστό πρόγραμμα των συναντήσεων, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα συναντηθεί διαδοχικά με τους προέδρους των δύο σωμάτων της ρωσικής Βουλής, της Κρατικής Δούμας, Μπαρίς Γκριζλόφ, και του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, Σεργκέι Μιρόνοφ, τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβιέντεφ, τον πρωθυπουργό, Βλαντίμιρ Πούτιν, και τον Πατριάρχη Μόσχας, Κύριλλο.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2010, 14:19