Τι είπαν οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2010, 15:41
Τι είπαν οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας

Δηλώσεις από τα εκλογικά κέντρα, όπου άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα, έκαναν οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στον Αη Γιάννη Σερρών. «Οι πολίτες σήμερα με την ψήφο τους εκφράζουν τη μεγάλη πίστη τους στις δυνατότητες του θεσμού της αιρετής περιφέρειας. Είναι μια πρόκληση για τους ανθρώπους που ζουν στην Κεντρική Μακεδονία, που έμαθαν να μάχονται, να οδηγήσουν τον τόπο σε νέα αναπτυξιακή προοπτική. Έχουμε εμπιστοσύνη στο τελικό αποτέλεσμα που θα είναι θετικό, θα είναι νικηφόρο. Οι πολίτες αντιμετωπίζουν τις απαιτήσεις του νέου θεσμού με σοβαρότητα και υπευθυνότητα» τόνισε εξερχόμενος του εκλογικού τμήματος.

Ο υποψήφιος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, επεσήμανε ότι σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον μας και συμπλήρωσε: «Έρχονται δυσκολότερες μέρες και αυτό δεν είναι εκφοβιστικό ή εκβιαστικό δίλημμα, είναι η πραγματικότητα που θα αντικρίσει την επομένη των εκλογών η λαϊκή οικογένεια».

Ο υποψήφιος της «Οικολογίας - Αλληλεγγύης», Μιχάλης Τρεμόπουλος, δήλωσε αισιόδοξος ότι «οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας θα υποστηρίξουν στην κάλπη την άλλη προοπτική, την πράσινη προοπτική».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος της «Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας», Τάσος Κουράκης, εκτίμησε ότι «ο χαρακτήρας των εκλογών θα στείλει ένα πολιτικό μήνυμα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το μήνυμα που θα σταλεί δεν θα είναι τέτοιο, ώστε την επόμενη μέρα να έχουμε την επιβολή δεύτερου και τρίτου μνημονίου».

Η υποψήφια περιφερειάρχης με τον συνδυασμό «Δημοκρατία - Οικολογία - Συμμετοχή», Ασημίνα Ξηροτύρη, σχολίασε: «Ο κόσμος θα ψηφίσει μέσα στη μεγάλη κρίση και μέσα στις συνθήκες του απαράδεκτου μνημονίου. Θα στείλει για αυτό στους υπαίτιους ένα ηχηρό μήνυμα».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2010, 15:41