Σε μία έμμεση πλην όμως σαφή αναφορά στο βασικό ζήτημα που ταλανίζει τον τόπο και αφορά τις δύο μεγάλες εκκρεμότητες της Δικαιοσύνης, το μέγα σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες και την εγκληματική οργάνωση αλλά και την υπόθεση NOOR1 και τη διακίνηση ηρωίνης, αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ.

Ο Υπουργός Άμυνας εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση σε όλους εκείνους που στο παρελθόν κατείχαν και ασκούσαν εξουσία ελέω του πολιτικού συστήματος και που ως επιχειρηματίες δεν πλήρωσαν ποτέ το παραμικρό αντίτιμο. Όμως αναφέρθηκε εμμέσως πλην σαφώς και στα τωρινά φαινόμενα, επιχειρηματιών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με τη Δικαιοσύνη και που κάποια στιγμή θα εμφανιστούν ενώπιόν της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έμμεση αναφορά του διανθίστηκε και από την καταγγελία ότι αυτοί οι επιχειρηματίες επιχειρούν να διαβρώσουν τη Δικαιοσύνη, χρησιμοποιώντας δημοσιογραφικά «πιστόλια» για να εκτελέσουν συνειδήσεις. Έτσι εξήγησε τις πρόσφατες επιθέσεις των φερόμενων ως εμπλεκομένων στην υπόθεση NOOR1 και τη διακίνηση ηρωίνης και μαύρου χρήματος, κατά καταδικαστικών λειτουργών, ανακριτικών Αρχών και εισαγγελέων με σκοπό τη φίμωσή τους ή τον εκφοβισμό τους.

Η αναφορά του Υπουργού Άμυνας δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας. Αναφερόταν ξεκάθαρα σε όλες τις προσπάθειες στις οποίες προβαίνει το κύκλωμα που εμπλέκεται από επίσημες καταθέσεις στην υπόθεση NOOR1 με τους τρεις τόνους ηρωίνης.

Πίσω από τις λέξεις ο Πάνος Καμμένος προφανώς αναφερόταν στο ευρύτερο κύκλωμα του πιθανώς εμπλεκομένου επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη και τις ενέργειες στις οποίες αυτός και οι συνεργάτες του έχουν προβεί προς δύο κατευθύνσεις: Να αποφευχθεί το τελικό πόρισμα της εισαγγελέως που χειρίζεται τον φάκελο NOOR1 Ειρήνης Τζίβα και δεύτερον να αναβάλλεται επ’ αόριστον το βούλευμα των Εφετών για τον καθορισμό δικασίμου της υπόθεσης της εγκληματικής οργάνωσης με τα στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθήστε το βίντεο με την αναφορά του Υπουργού Άμυνας στα επίμαχα ζητήματα:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης