Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Αθηνών θα είναι ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας. Η σχετική απόφαση ελήφθη το πρωί σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, στο γραφείο του στη Βουλή.

«Η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πρέπει σύντομα να αποτελέσει παρελθόν. Στις εκλογές που έρχονται πράγματι υπάρχουν διλήμματα, αλλά δεν είναι αυτά που θέτει ο κ. Τσίπρας. Τα διλήμματα είναι καθήλωση στη μιζέρια ή ανάπτυξη, ευρωπαϊκός δρόμος ή τριτοκοσμικές ιδεοληψίες, ευτελισμός των θεσμών ή ενίσχυση της δημοκρατίας» δήλωσε ο Δημήτρης Τσιόδρας μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και πρόσθεσε: «Υποστηρίζω εδώ και καιρό την ανάγκη ενός μεγάλου μετώπου των φιλοευρωπαϊκών, φιλελεύθερων, πραγματικά προοδευτικών δυνάμεων που με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στη νέα εποχή. H προοπτική αυτή χρειάζεται όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πολιτική και κοινωνική στήριξη από δυνάμεις και ανθρώπους ανεξαρτήτως πολιτικής αφετηρίας. Σε αυτήν την προσπάθεια θα είμαι παρών. Αυτό που ζούμε δεν μας αξίζει. Ήρθε η ώρα να αφήσουμε στην άκρη τις διαφορές μας και να κάνουμε σημαία τα μεγάλα που μας ενώνουν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης