Σήμερα Παρασκευή, αναμένεται να παραδοθεί το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, αρμόδιας για τη διερεύνηση των στοιχείων περί καταγγελιών για τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος του 2009, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πόρισμα δεν θα είναι κοινό μιας και τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και ο ΛΑΟΣ, όσο και οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές που μετέχουν στην επιτροπή θα εκδώσουν διαφορετικά πορίσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μεταδόθηκε, το ΠΑΣΟΚ θα κάνει λόγο για κεντρικές πολιτικές ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου. Το ΛΑΟΣ, από την πλευρά του, θα αναφερθεί σε πολιτικές ευθύνες απόρροια των κεντρικών επιλογών της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, αλλά και για πολιτικές ευθύνες του τότε υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Για πολιτικές ευθύνες αλλά χωρίς να υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για ποιον θα κάνουν λόγο και τα πορίσματα των ανεξάρτητων βουλευτών.

Υπενθυμίζεται πως στην επιτροπή δεν μετείχε εξαρχής η ΝΔ, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ανεξάρτητος βουλευτής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης