Την Πέμπτη αρχίζει το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016, 12:14
Την Πέμπτη αρχίζει το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ
Την προσεχή Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου ξεκινά στο γήπεδο Tae Kwon Do (στο Παλαιό Φάληρο), το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και οι εργασίες του ολοκληρώνονται την Κυριακή, 16 του μηνός με την εκλογή των κομματικών οργάνων.

Στις 7.45 το βράδυ της Πέμπτης, θα ανοίξουν οι εργασίες από τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Παναγιώτη Ρήγα, ενώ στις 8 μ.μ. είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει η εισηγητική ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Η πρώτη ημέρα του Συνεδρίου θα κλείσει με χαιρετισμούς από τον πρόεδρο του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς Πιερ Λοράν, τον γ.γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού, καθώς και τους εκπροσώπους των ελληνικών κομμάτων που έχουν προσκληθεί. Παράλληλα, θα συγκροτηθούν το προεδρείο και οι επιτροπές Πολιτικής Απόφασης και Καταστατικού.

Η πρωινή συνεδρίαση της Παρασκευής θα εστιασθεί στο θέμα «Η Αριστερά στον 21ο αιώνα», ενώ το απόγευμα οι ομιλίες θα επικεντρωθούν στο κόμμα.

Το Σάββατο, μετά και τη συγκρότηση εφορευτικής επιτροπής, θα γίνει συζήτηση για τις προγραμματικές αιχμές, και από τις 4 μ.μ. για το κείμενο αποφάσεων, την πολιτική απόφαση, την τροποποίηση καταστατικού. Θα ακολουθήσουν ψηφοφορίες.

Η τελευταία ημέρα (Κυριακή) είναι αφιερωμένη στις εκλογές: Προέδρου, Κεντρικής Επιτροπής και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016, 12:14