Το «δάσκαλε που δίδασκες…» είναι ό,τι πρέπει για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Το αυτοκίνητο της φωτογραφίας ανήκει σε αστυνομικό. Την ώρα που δεκάδες συνάδελφοί του «κόβουν» κλήσεις στους παραβάτες του Κ.Ο.Κ. ο ίδιος παρανομεί, χωρίς να κινδυνεύει ιδιαίτερα, μια και υπηρετεί στην Ασφάλεια του βουλευτή Κιλκίς, Κώστα Κιλτίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η λήψη της φωτογραφίας έγινε έξω από τον ΟΑΕΔ Κιλκίς στις 27 Ιανουαρίου 2009. Εκεί εργάζεται η σύζυγος του αστυνομικού και συνιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου. Το μαύρο FORD FOCUS φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει καλυμμένη την πίσω πινακίδα του με σκούρο πλαίσιο, που δεν επιτρέπει να δει κάνεις τον αριθμό κυκλοφορίας. Ουσιαστικά, η φωτογραφία δείχνει ένα αυτοκίνητο που κυκλοφορεί χωρίς αριθμό κυκλοφορίας.

Επικοινωνήσαμε με τον αστυνομικό στο γραφείο του βουλευτή στο Κιλκίς. Αρνήθηκε ότι αποτελεί τακτική του να κυκλοφορεί χωρίς πινακίδα, ενώ υποστήριξε ότι, στη συγκεκριμένη περίπτωση, η βάση της, μετά από τρακάρισμα, έσπασε και έτσι αναγκάστηκε να την καλύψει(!)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ερώτημα που ανακύπτει, είναι γιατί ο αστυνομικός, αντί να βγάλει την πινακίδα και να την τοποθετήσει πρόχειρα στο πίσω παρ μπριζ, προτίμησε να την καλύψει εντελώς. Απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα μπορεί να μην πήραμε, αλλά ο λόγος στον οποίο απέδωσε την ενέργειά του, στην τηλεφωνική επικοινωνία μας, ο αστυνομικός της φρουράς του Κώστα Κιλτίδη έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ισχυρίστηκε ότι αυτός που τράβηξε αυτή τη φωτογραφία είναι «πολίτικος του αντίπαλος», που ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι αποφάσισε να είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Δηλαδή… εκτός από αστυνομικός και στη φρουρά του βουλευτή, και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις είναι οι λόγοι για τους οποίους ο αστυνομικός θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός, να δείχνει το καλό παράδειγμα και να μην προκαλεί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης