«Το δίλημμα είναι εντός ή εκτός μνημονίου»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012, 16:39
«Το δίλημμα είναι εντός ή εκτός μνημονίου»
«Το ερώτημα αυτών των εκλογών δεν είναι ευρώ ή δραχμή. Το δίλημμα είναι εντός ή εκτός μνημονίου», υπογράμμισε ο πρόεδρος του Κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες, Πάνος Καμμένος, σε διακαναλική συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Εξαπολύοντας επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι «εκείνος που εκβιάστηκε, που άλλαξε θέση ήταν ο πρόεδρος της ΝΔ που τώρα με τα ίδια μέσα απειλεί το λαό» και τόνισε ότι «ο ελληνικός λαός δεν απειλείται».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έστρεψε τα βέλη του και κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

«Τόλμησε ο κ. Βενιζέλος να ρωτήσει που βάλαμε την υπογραφή μας και την ίδια στιγμή ήταν εκείνος που στην εξεταστική υπέγραψε την αθώωση του κρατούμενου σήμερα Ακη Τσοχατζόπουλου», επισήμανε μεταξύ άλλων.

Επικαλέστηκε ακόμη στοιχεία που απεστάλησαν, όπως είπε, γραπτώς από τον υπουργό Οικονομικών, Γ. Ζανιά, από τα οποία, προκύπτει ότι δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση του ελληνικού δημοσίου με τη Siemens.

Ο κ. Καμμένος ζήτησε από την υπηρεσιακή κυβέρνηση να μην υπογράψει τη σύμβαση με τη Siemens και κάλεσε τους πολιτικούς αρχηγούς να δεσμευτούν δημόσια ότι οποιαδήποτε κυβέρνηση και να προκύψει η σύμβαση δεν θα υπογραφεί.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, όπως σημείωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο EFSF δεν έχει δώσει χρήματα για να δανείσει την Ελλάδα αλλά εγγυήσεις σε έγγραφα, ενώ τα έσοδα από το ΦΠΑ και τον ειδικό φόρο κατανάλωσης καυσίμων έχουν καταρρεύσει.

Διαβάστε επίσης:

Zougla radio: H διακαναλική συνέντευξη Π. Καμμένου
, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012, 14:02

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012, 16:46