Παρά το πυρ ομαδόν από τους υποψήφιους προέδρους και στελέχη του κόμματος προς τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ και τα μέλη της επιτροπής να παραιτηθούν μετά το φιάσκο των εκλογών το κεντρικό όργανο του κόμματος συνεχίζει χωρίς καμία απώλεια το έργο του έως την επομένη ημερομηνία των εκλογών, όποτε αυτή καθοριστεί.

Η τελευταία αυτή εξέλιξη ήρθε λίγα λεπτά νωρίτερα και μετά τη διακοπή της συνεδρίασης της ΚΕΦΕ, καθώς τα μέλη της ζήτησαν έγγραφη δήλωση στήριξης από τους τέσσερις υποψηφίους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και ενώ κάτι τέτοιο φαινόταν εντελώς σουρεαλιστικό μετά τις όσες κατηγορίες έχουν ακουστεί περί ανευθυνότητας και ανικανότητας, οι υποψήφιοι – προφανώς για να σβήσουν τη φωτιά – έδωσαν τελικά ψήφο εμπιστοσύνης και η ΚΕΦΕ αυτή τη ώρα συνεχίζει τη συνεδρίασή της.

Πριν από τη διακοπή ο γενικός διευθυντής του κόμματος Κώστας Τσιμάρας και ο γραμματέας οργανωτικού Κώστας Κόλλιας ζήτησαν από τους εκπροσώπους των Μεϊμαράκη, Μητσοτάκη, Τζιτζικώστα και Γεωργιάδη να προχωρήσουν σε δηλώσεις εμπιστοσύνης προς την επιτροπή, διαφορετικά όπως είπαν θα έπρεπε σύσσωμη η ΚΕΦΕ να παραιτηθεί. Και ενώ όλοι ζητούσαν την παραίτηση των μελών και του προέδρου της Ανδρέα Παπαμιμίκου, το νέο επεισόδιο έληξε με δήλωση στήριξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ και γραμματέα του κόμματος δεν φαίνεται διατεθειμένος σύμφωνα με συνεργάτες του να παραιτηθεί παρά τις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης