Ευθύς εξ αρχής της προεκλογικής περιόδου, η οικονομία βρέθηκε σταθερά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Και αυτή τη φορά, πεδίο αντιπαράθεσης η οικονομία -και συγκεκριμένα ένα φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ, με προτάσεις για την προστασία των δανειοληπτών, το οποίο προκάλεσε αλληλοκατηγορίες για «γκάφα» μεταξύ Ρηγίλλης και Ιπποκράτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ μίλησε για τα «6+1 ψέματα» που αναφέρονται στο σχετικό φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας μάλιστα λόγο για γκάφα από πλευράς της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αφού αρκετά από όσα αναφέρονται στο φυλλάδιο ισχύουν ήδη.

«Είναι σκοτεινή προπαγάνδα ή μεγάλο ψέμα;» ρώτησε ο κ. Κουμουτσάκος και πρόσθεσε ότι σε κάθε περίπτωση οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη και να αποσύρουν το φυλλάδιο».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αντέτεινε ότι η «τεράστια γκάφα» είναι της Νέας Δημοκρατίας, καθώς η αποκάλυψη αφορά σε ένα περυσινό φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά την τεράστια γκάφα τους, με την άγνοια που έδειξαν σχετικά με την πρόταση νόμου που είχε καταθέσει το ΠΑΣΟΚ για τους δανειολήπτες, έρχονται σήμερα, να ‘αποκαλύψουν’ φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο υποτίθεται ότι το ΠΑΣΟΚ παραπλανεί τους πολίτες. Μόνο που το συγκεκριμένο φυλλάδιο βγήκε πέρυσι! Πριν η κυβέρνηση νομοθετήσει, έστω και ατελώς, όπως έκανε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης