«Η αδιαλλαξία και επιμονή της κυβέρνησης στην κλιμάκωση των άγριων μέτρων, που καταδικάζουν τις εργατικές λαϊκές οικογένειες στη φτώχεια, πρέπει να πεισμώσει τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα και να απορρίψουν τους εκβιασμούς, τα διλήμματα, τις θυσίες που τους επιβάλλουν για να προστατευθούν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και ο «ευρωμονόδρομος».

Αυτά επισημαίνει το ΚΚΕ με σχόλιό του για τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δηλώσεις Στουρνάρα

Υπενθυμίζεται ότι «πάγο» στη φημολογία περί διεύρυνσης των κριτηρίων χορήγησης του πετρελαίου θέρμανσης έβαλε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. Με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα, ο κ. Στουρνάρας ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν δημοσιονομικές δυνατότητες. Ο κ. Στουρνάρας ανέφερε ακόμα ότι το επίδομα θέρμανσης είναι ακόμα αναξιοποίητο καθώς πολλοί δικαιούχοι δεν έχουν υποβάλει αιτήσεις.

Ο υπουργός επανέλαβε ότι το 2013 θα είναι δύσκολη χρονιά και πως δεν μπορεί να γίνει κάτι προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι χρειάζεται άλλος ένας χρόνος υπομονή. Παράλληλα, προανήγγειλε πως με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα παρουσιασθεί τον Απρίλιο ή τον Μάιο όσοι συλλαμβάνονται να φοροδιαφεύγουν ή θα πληρώνουν ή θα πηγαίνουν φυλακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης