Για σαρωτικό ανασχηματισμό με «στοχευμένους στόχους» έκαναν λόγο από το Μέγαρο Μαξίμου για τις αλλαγές στην κυβέρνηση, επισημαίνοντας τη στροφή που σηματοδοτεί στις πολιτικές ανακούφισης των ευαίσθητα κοινωνικών ομάδων η τοποθέτηση του Γκίκα Χαρδούβελη στο υπουργείο Οικονομικών.

Για το Μέγαρο Μαξίμου ο Γκίκας Χαρδούβελης είναι ένα πρόσωπο εγνωσμένου κύρους εντός και εκτός Ελλάδας και θα μπορέσει παράλληλα να ηγηθεί με επιτυχία τις διαπραγματεύσεις για το χρέος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεργάτες του Πρωθυπουργού επισήμαιναν το βράδυ της Δευτέρας πως στη νέα κυβέρνηση δεν έχουν αλλάξει οι κομματικές ισορροπίες, καθώς υπάρχουν δύο επιπλέον υφυπουργοί από το ΠΑΣΟΚ και δύο από τη ΝΔ ενώ τονίζουν πως η ΝΔ πήρε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με ένα πρόσωπο με σαφή αγροτική προέλευση όπως είναι ο κ. Καρασμάνης.

Ο Αργύρης Ντινόπουλος ως πρώην δήμαρχος θα δώσει τη μάχη του για τα κονδύλια για την τοπική αυτοδιοίκηση ενώ ο Αντώνης Μπέζας ως υφυπουργός Εργασίας θα ασχοληθεί με την ενοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων έχοντας την εμπειρία και από τη θητεία του στο υπουργείο Υγείας.

Ο Βασίλης Κικίλιας από την πλευρά του είναι, όπως υποστήριξαν συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, ένας «νέος άνθρωπος» που γνωρίζει τα προβλήματα της Αθήνας και κυρίως αυτά της εγκληματικότητας και της μετανάστευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης