«Οι κ. κ. Παπανδρέου και Σαμαράς, με τα φοβικά τους σύνδρομα και τις ενοχές τους, οδηγούν τη χώρα σε πλήρη διάλυση» δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. Κωστής Αϊβαλιώτης για τα φορολογικά μέτρα και τη μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα από την 1η Μαρτίου.

«Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε πολύ πιο γρήγορα από ό, τι περιμέναμε: το μνημόνιο αυτό δεν μπορεί κατά καμία έννοια και κατά κανέναν τρόπο να βγάλει τη χώρα απ’ τον λήθαργο. Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα είναι σαν να έχεις ένα ασθενή σε λήθαργο και να του δίνεις “ΥΠΝΟΣΤΕΝΤΟΝ” για να συνέλθει… Έτσι λειτουργεί το μνημόνιο για την ημιπαράλυτη ελληνική οικονομία…» πρόσθεσε για τη συνέντευξη Φουστ και τις προβλέψεις του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, για τον βουλευτή- φάντασμα που «εξήγαγε» ένα εκατομμύριο ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού τον Μάιο του 2011, ανέφερε: «Ο εισαγγελέας κ. Νικολούδης υποχρεούται να καταθέσει όλα τα ευρήματα που αφορούν βουλευτές στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Πετσάλνικο. Από κει και πέρα, πιστεύουμε ότι ο κ. Πετσάλνικος θα πράξει το καθήκον του».

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης