«Το ΠΑΣΟΚ δεν κινδυνεύει να διασπαστεί»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014, 17:01
«Το ΠΑΣΟΚ δεν κινδυνεύει να διασπαστεί»
«Αναμφισβήτητα ήταν μεγάλη απρέπεια. Ίσως η λέξη τα λέει όλα, διότι μπορείς να έχεις διαφορετική άποψη, μπορείς να την εκφράζεις, αλλά πρέπει να την εκφράζεις κόσμια», δήλωσε ο Δημήτρης Κρεμαστινός για τις αποδοκιμασίες κατά του Ευ. Βενιζέλου στο Ζάππειο, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9,84.

Πρόσθεσε πως «πρέπει και οι δύο [σ.σ.: Βενιζέλος και Παπανδρέου) να καταβάλουν μία προσπάθεια και, περισσότερο, να δεχθούμε την άποψη ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι εκλεγμένος για μία ορισμένη θητεία, έχει επανεκλεγεί. Όλοι μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις, τις θέσεις, τις αντιθέσεις τους, αλλά, εφόσον υπάρχουν εκλογές, εκφράζονται και με την ψήφο των μελών. Δεν βλέπω τον λόγο να φτάνει κανείς στα άκρα».

Ερωτηθείς εάν το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει με διάσπαση απάντησε ότι «στην παρούσα φάση, τουλάχιστον, δεν το βλέπω, γιατί η χώρα κινδυνεύει, δεν κινδυνεύει το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα. Η χώρα κινδυνεύει. Αν αυτήν τη στιγμή πέσει η κυβέρνηση, ακόμα και με εκλογές, δεν βλέπω ότι μπορεί να υπάρξει ένα πιο υγιές κυβερνητικό σχήμα, υπό την έννοια του να υπάρχει ταύτιση απόψεων –που δεν υπάρχει ούτε σήμερα, αλλά όσο γίνεται να είναι μικρότερες οι διαφορές του σχήματος που θα κυβερνήσει».

Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014, 17:03