«Δεν χρειάζεται να ψάξουμε σε ποιον θα πέσει το φλουρί, γιατί έχει πέσει στο ΠΑΣΟΚ. Και αυτό όχι απλά για την καλή τύχη, αλλά κυρίως για το βάρος των ευθυνών που για άλλη μια φορά, και αυτή τη φορά με τη μεγαλύτερη κρίση που περνάει η χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες, αναλαμβάνει το Κίνημά μας».

Αυτό ανέφερε ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας του ΠΑΣΟΚ στα γραφεία της Ιπποκράτους, λίγο πριν την έναρξη του Πολιτικού Συμβουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Παπανδρέου συμπλήρωσε ότι το κίνημα είναι εκείνο που «αναλαμβάνει την ιστορική ευθύνη να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται διεθνώς, αλλά και να προστατέψει τον Έλληνα πολίτη, την ελληνική οικογένεια, τον εργαζόμενο, τον μισθωτό, τον αδύναμο».

Επανέλαβε και μία ρήση από το παρελθόν, μετατρέποντάς την ελαφρά, λέγοντας το «Κίνημά μας είναι στην κυβέρνηση, αλλά δεν είναι κυβερνητικό, είναι ένα Κίνημα του λαού».

Σημείωσε δε, μεταξύ άλλων, ότι και προεκλογικά και μετεκλογικά είχε πει πως το Κίνημα έχει «μεγάλο» και «ουσιαστικό» ρόλο στην παρουσία, τη συμμετοχή, την ενημέρωση και τη διαβούλευση με τον ελληνικό λαό, προκειμένου να γίνουν οι «ιστορικές αλλαγές που δεν έχουν γίνει εδώ και πολλά χρόνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σύντομη εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γ. Ραγκούσης, ο Γραμματέας του κόμματος κ. Σ. Ξυνίδης, η διευθύντρια της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Ρ. Βάρτζελη, καθώς επίσης και μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου αλλά και υπάλληλοι των γραφείων του ΠΑΣΟΚ.

Το φλουρί της πίτας πάντως «έπεσε» σε έναν υπάλληλο του κόμματος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης